Φωτιά Χαλκιδική / Inksktxiqfxt3m / Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται.

Φωτιά Χαλκιδική / Inksktxiqfxt3m / Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται.. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται.

Φωτιά σε εξέλιξη στο 1ο και στο 2ο πόδι στη χαλκιδική (φωτο + video) 11/08/2021 22:03 τωρα: Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή νικήτη του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες.

Fwtia Twra Sth Xalkidikh H Ka8hmerinh
Fwtia Twra Sth Xalkidikh H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής, που καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον. Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής και σύμφωνα με την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής.

Μεγάλο πρόβλημα από τους κεραυνούς έχει δημιουργηθεί στη χαλκιδική.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή νικήτη του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής και σύμφωνα με την πυροσβεστική. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. Αυτή τη στιγμή δεν πετούν εναέρια μέσα στη χαλκιδική.

Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35 πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής.σύμφωνα με το thestival.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 21:00. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου.

Quv4vfeyxuwxxm
Quv4vfeyxuwxxm from m.naftemporiki.gr
Σε αυτό οφείλουν οι γκέισες τη σφριγηλή επιδερμδίδα τους 12.08.21 , 11:43 σκύλος. Η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν λίγο πριν τις 15.00. Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η χαλκιδική βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου. Καίει δασική έκταση, χωρίς να απειλεί τον οικισμό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Άμεση η παρέμβαση της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε στον νέο μαρμαρά. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική:

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη.για την κατάσβεσή της, σύμφωνα με το thestival.gr, κινητοποιήθηκαν 18 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 46. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής ξέσπασε το βράδυ. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Σε αυτό οφείλουν οι γκέισες τη σφριγηλή επιδερμδίδα τους 12.08.21 , 11:43 σκύλος. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η πυρκαγιά. Μικρές εστίες φωτιάς έχουν ξεσπάσει σε πολλές περιοχές ενώ είναι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 οχήματα… Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη, με στόχο να θέσει άμεσα τη φωτιά υπό έλεγχο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής.

Φωτιά καίει δασική έκταση στη κασσάνδρα χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη.για την κατάσβεσή της, σύμφωνα με το thestival.gr, κινητοποιήθηκαν 18 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 46. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή νικήτη του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας, στον νομό χαλκιδικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Bl81lywqjdz6xm
Bl81lywqjdz6xm from media.enikos.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης 21/7 στα δουμπιά στον πολύγυρο χαλκιδικής. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Στο σημείο επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ δεν απειλούνται. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. 12.08.21 , 11:46 φωτιά χαλκιδική: Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής.σύμφωνα με το thestival.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 21:00.

Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής.

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στη φούρκα, στην κασσάνδρα της χαλκιδικής. Στη μάχη με τη φωτιά παίρνει μέρος ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας από τη σιθωνία και τον πολύγυρο. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή του νέου μαρμαρά, στη σιθωνία χαλκιδικής.σύμφωνα με το thestival.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 21:00. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή νικήτη του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής, στον δήμο σιθωνίας, στην περιοχή τορώνη.για την κατάσβεσή της, σύμφωνα με το thestival.gr, κινητοποιήθηκαν 18 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 46. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Φωτιά ξέσπασε από κεραυνούς που έπεσαν στη χαλκιδική. Νέα πυρκαγιά ξέσπασε στη χαλκιδική και συγκεκριμένα, σε δασική έκταση στη βουρβουρού, στο δήμο σιθωνίας. Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά στη φούρκα του δήμου κασσάνδρας στο νομό χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή τριστινίκα της σιθωνίας χαλκιδικής σε έκταση με χαμηλή βλάστηση και πεύκα.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama